Știai că celulele noastre să hrănesc cu mișcare? Daaa, e ceva mai complicat, dar cu dichis.

Participând la acest Atelier, corpul tău își va redobândi echilibrul și va avea o înclinație mai mare de a tinde împotriva sedentarismului, pentru că va descoperi noi zăcăminte de energie. Cartea Move Your DNA ne va ghida către celule și drepturile acesteia.

Din curriculă:

Cum stai pe scaun și când apare factura durerilor de spate

Poziția corectă în picioare

Elasticitatea coastelor și respirația

De ce să stai pe vine, chiar și la WC

Bunicul care merge pe jos

Chestii la care nu te-ai fi gândit că fac parte din mișcare: mestecatul, fixarea privirii, respirația

Telefonul tău te predispune la cifoză, zilnic.

FacilitatorLiliana Hadji Psiholog care și-a scos scaunele din cabinetul din consiliere. Este în curs de certificare internațională în domeniul biomecanicii și a recuperării alinierii corpului, știință condusă de Katy Bowman. Crede că poate contribui la combaterea sedentarismului, cea mai mare problemă a secolului.

Bibliografie:

Move Your DNA, Katy Bowman

52 Weeks of Biomechanics


Formular de Înscriere

Dorim să ne conectăm mai bine cu nevoile de dezvoltare ale copiilor. Pentru că știm că ne intersectăm cu o generație extrem de dinamică, ageră, nonconformistă și cu un înalt potențial. Așa că noi, facilitatorii, mai întâi am stat de vorbă cu copiii, le-am aflat interesele, apoi ne-am pregătit solid apelând la literatură science și, adunând ingredientele necesare, condimentându-le cu #caracter, am gătit la foc încet Ateliere. Fiecare Atelier durează un an academic, cu frecvență săptămânală, sesiuni consecutive, în Weekend și se potrivesc de minune copiilor de 6-16 ani.

Un copil poate participa la mai multe Ateliere, după plac. Motivația este cel mai important lucru pe care îl urmărim. Un copil care își dorește și știe de ce participă are șanse mai mari să participe cu plăcere și să beneficieze maxim de fenomenul învățării.

Există opțiunea de a participa tot Atelierul – un an academic (octombrie-iunie) sau sesiuni punctuale. Funcționează în ambele sensuri.

Câteva imagini din atelier: