Dorim să ne conectăm mai bine cu nevoile de dezvoltare ale copiilor. Pentru că știm că ne intersectăm cu o generație extrem de dinamică, ageră, nonconformistă și cu un înalt potențial. Așa că noi, facilitatorii, mai întâi am stat de vorbă cu copiii, le-am aflat interesele, apoi ne-am pregătit solid apelând la literatură science și, adunând ingredientele necesare, condimentându-le cu #caracter, am gătit la foc încet o serie de Ateliere. Fiecare Atelier are un format de 4 sesiuni, cu frecvență săptămânală, consecutive, în Weekend și se potrivește de minune copiilor de 6-10 ani (organizați pe segmente de vârstă cât mai omogene).

Calendar de Weekend:

Sâmbătă 11.00-13.00

Grit 5.0

Autocontrol. Wanted

GritTech – atelier de programare

Sâmbătă 13.00-15.00

Memorie de Lux/Read&Think

Sâmbătă 15.00-17.00

Anti-Frici

Duminică 11.00-13.00

Cool Cooking

Detalii înscrieri:
  • Înscrierile se fac până ziua de Joi, 23.59 a fiecărei săptămâni planificând prezența în Weekendul care urmează.
  • Pentru înscriere la un Modul aveți un Formular
  • In urma participariila Modul, parintii vor primi un feedback personalizat care sa sintetizeze progresele copilului in cele 4 sesiuni
  • Costul fiecărui Modul este 300 lei. Pentru cei care nu sunt siguri că vor putea ajunge la toate cele 4 sesiuni, se poate achita per sesiune 90 lei.
  • Pentru cei care vor să participe la toate sesiunile (ceea ce recomandăm, pentru că funcționează în stil puzzle), dar rateaza o sesiune, copiii vor recupera individual.