Ce? Activitate fizică în care se lucrează pe muzică (ritm, accente, diferite tempouri) și îl ajută pe copil să își descopere sau să își folosească la capacitățile maxime aptitudinile motrice deja existente, fie aflate în stare incipientă.

Entuzi-dansul își propune să:

  • îmbunatățească sanatatea fizică (coordonarea, flexbilitatea, echilibrul, să formeze o musculatură puternică)
  • să îl integreze mai usor pe copil în grup: beneficii sociale, spirit de echipă, încredere, cooperare
  • beneficii educationale: dansul îl va ajuta să fie disciplinat și focusat, iar acestea vor fi transferabile în modul în care își controlează corpul și mintea în alte contexte

Partea I: Cunoștință cu corpul nostru prin dansul contemporan, coregrafie (2 sesiuni)

Partea II: Postura și grația în timpul dansului prin dans classic, scurta coregrafie (3 sesiuni)

Partea III: Ne împrietenim cu ritmurile -free style, miscari de baza din diverse stiluri, combinate cu miscari propuse de copii, scurta coregrafie (1 sesiune)

Partea IV: -teatrul și dansul=fuziunea perfectă, -vom alege o melodie dintr-un musical și vom exersa/învăța elemente din teatru combinate cu dansul, -vom exersa mimica diverselor stări sufletești și le vom integra coregrafic (2 sesiuni)

Fiecare oră de dans se va încheia cu #ENTUZIASM, #RECUNOȘTINȚĂ ȘI ÎMBRĂȚIȘARE DE GRUP.

P.S: După parcurgerea tuturor modulelor, la cerere ne putem axa pe un modul preferat, continuând antrenamentul.

Facilitator: Laurenția Ciontoiu are experiență atât cu copiii de grădiniță cât și cu cei mai mari (14 ani). Calificare: Școala de Artă – Sectia coregrafie, plus participări la alte workshopuri de formare și abilitar

 

Înscriere la Modul:

Formular de inscriere

Dorim să ne conectăm mai bine cu nevoile de dezvoltare ale copiilor. Pentru că știm că ne intersectăm cu o generație extrem de dinamică, ageră, nonconformistă și cu un înalt potențial. Așa că noi, facilitatorii, mai întâi am stat de vorbă cu copiii, le-am aflat interesele, apoi ne-am pregătit solid apelând la literatură science și, adunând ingredientele necesare, condimentându-le cu #caracter, am gătit la foc încet 12 Ateliere. Fiecare Atelier are un format de 4 sesiuni, cu frecvență săptămânală, consecutive, în Weekend și se potrivește de minune copiilor de 6-12 ani.