☘️Când: în fiecare sâmbătă Octombrie-Iunie
☘️Interval: 11:00- 13:00
☘️GrittyHub, Bd Unirii 15, bl 3, sc 1, et 2, ap 6
☘️Investiție atelier: 90 lei/sesiune sau 300 lei/lună (4 sesiuni)
☘️Formular de Înscriere

☘️Trainer: Daniel Caravan

Copiii au nevoie să se orienteze în spațiul infinit al posibilităților tehnologice, iar cei care vor începe să stăpânească instrumente tech, vor avea un avans competitiv pe măsură ce vieților lor vor deveni tot mai complexe.

Arhitectura mediului se schimbă și de asta e responsabil progresul tehnologic. Zi de zi apar tot mai multe device-uri, aplicații, produse tehnologice inovative și acestea se impregnează, devenind din ce în ce mai indispensabile în modul în care ne trăim viețile și accesăm soluții la probleme.

Acest atelier își propune să creeze un mediu accesibil copiilor pasionați de tehnologie. Fiecare sesiune este personalizată nevoilor de dezvoltare ale copiilor pornind de la backgroundul existent.

Aprilie va fi luna in care ne vom concentra pe bazele de date in cadrul atelierului GritTech. Va fi o luna scurta, in care vom avea doar 3 sesiuni, cu continutul urmator:

6 Aprilie Sesiunea 1 – Introducere a ideii de baza de date. Ce inseamna, ce istoric are, cum s-a dezvoltat
13 Aprilie Sesiunea 2 – Familiarizarea cu interfata bazei de date accesibila din browser “SodaDB”. Prima zi in care cei mici vor crea liste si tabele cu diferite informatii in ideea de a eficientiza o posibila cautare intr-o lista digitala.
20 Aprilie Sesiunea 3- Explicatii/exercitii menite sa clarifice elementele mai complicate