My Happy Family

Vestea bună pe care o avem în acest an: copiii au șansa să participe și să câștige un concurs de burse care le poate asigura participarea gratuită în cadrul unui Lab (la alegere).

Ce au de făcut copiii?

Să aplice un material video în cadrul căruia prezintă un proiect de fericire în familie. În felul următor:

  • Mai întâi își va analiza părinții și va face o listă de lucruri care îi fac pe aceștia fericiți. La nevoie se poate face și un sondaj
  • Va face o listă cu aceste lucruri (text și/sau desene)
  • Apoi va inventa o idee originală. Va utiliza o pricepere personală destul de bună (de ex: abilitatea de a desena, a comunica sau priceperile matematice) sau o resursă (obiecte, economii, prieteni) pe care o va pune în slujba unei nevoi identificate la părinți (de ex: ultimul timp sunt obosiți și au nevoie de ajutor la pregătirea cinei sau au avut niște discuții tensionate și au nevoie de relaxare și calm)
  • Fapta bună este pusă în acțiune 
  • Pentru fiecare părinte poate fi realizată o idee originală sau poate fi o idee care îi vizează pe ambii părinți odată
  • După ce se realizează ideea, copilul filmează (cu telefonul sau cu orice cameră – atenție, nu e nevoie de un material cinematografic sau ceva complicat, poate fi chiar audio dacă unii copii au o problemă cu a fi filmați) un material în care împărtășește acțiunea și feedback-ul părinților legat de impactul asupra lor. Orice dovadă a acțiunii este binevenită 🙂

Vă explică și Ana:

Condițiile participării:

⭐️ Perioada de participare: 15 Aprilie-25 Mai 2019

⭐️ Vârsta copiilor: 5-12 ani

⭐️ Se va completa formularul de înscriere în care veți bifa că participați la concurs

        ⭐️ Alegeți Laboratorul la care sunteți sigur de participarea copilului Dvs

⭐️ Materialul video va fi trimis la hello@gritty.ro cu subiectul: Concurs My Happy Family și numele participantului

Sponsorizarea este asigurată de Societatea Pandora International SRL, compania sprijină inițiative educaționale și ne-am bucurat că ne-au acordat încredere.

Juriul va fi format din membrii companiei și ei vor face selecția finală a propunerilor voastre. Cei 8 câștigători vor fi anunțați pe 1 Iunie. Va fi trimis un email oficial tuturor aplicanților cu rezultatele participării și ideile care au primit punctajul maxim.

Succes!