Cuvinte care descriu atelierul:

Provocare, Harta creierului, Experienţe de viaţă, Cutia gândurilor, Circuit, Armonie, Echilibru, Cascada emoţiilor, Drumul ideilor, Stres.

Descoperă fascinanta lume a Computerului uman, lasă-te prins în jocurile minţii. Foloseşte-ţi creierul pentru a studia creierul. Pătrunde în lumea secretă a circuitelor.

Te invit în cea mai fascinantă călătorie despre creierul uman. Vino să descoperim împreună, în fiecare Duminică, lumea secretă a creierului, jucându-ne cu gândurile, ideile şi experienţele inedite de viaţă pe care ni le dezvăluie Cutia gândurilor, purtată pe Aleea memoriei.

Nu este o iluzie optică ceea ce observi, ci este o provocare întâlnită pe Drumul Ideilor. Sper să nu ai emoţii când vei pătrunde. Harta creierului îţi va fi de folos pe autostrada gândurilor ce se intersectează cu drumul ideilor.

Călătorie plăcută în fascinanta lume a minţii!

FacilitatorMihaela Orășeanu-Radu Profesor pentru învățământul primar, cu un master în pedagogii alternative, cu o adevărată pasiune când vine vorba de creier, având o bibliotecă extinsă în acest sens. Când vine vorba de neuroni, Mihaela vine direct din focul subiectelor. Mihaela are multiple formări: Psihopedagogie, Asistenta sociala, Master in Psihologia Muncii si Transporturilor – toate fiind momente de reflecție pentru cum își face treaba creierul.

 

Înscriere la Modul:

Formular de inscriere

*Dorim să ne conectăm mai bine cu nevoile de dezvoltare ale copiilor. Pentru că știm că ne intersectăm cu o generație extrem de dinamică, ageră, nonconformistă și cu un înalt potențial. Așa că noi, facilitatorii, mai întâi am stat de vorbă cu copiii, le-am aflat interesele, apoi ne-am pregătit solid apelând la literatură science și, adunând ingredientele necesare, condimentându-le cu #caracter, am gătit la foc încet 12 Ateliere. Fiecare Atelier are un format de 4 sesiuni, cu frecvență săptămânală, consecutive, în Weekend și se potrivește de minune copiilor de 6-12 ani.