Termeni și condiții

Termeni și Condiții pentru Site-ul Educațional https://gritty.ro

 1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor:
  1. Utilizarea site-ului educațional implică acceptarea necondiționată a tuturor termenilor și condițiilor prezentate în acest document.
  2. Utilizatorii sunt rugați să citească cu atenție și să înțeleagă acești termeni și condiții înainte de a utiliza site-ul.
 2. Drepturile de Proprietate Intelectuală:
  1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului educațional, inclusiv texte, grafică, imagini, videoclipuri și alte materiale, sunt rezervate și aparțin site-ului sau proprietarului licențiat.
  2. Utilizatorilor li se acordă o licență limitată, non-exclusivă și neprenobilă pentru a accesa și utiliza conținutul în scopuri personale și educaționale.
 3. Utilizarea Conținutului:
  1. Utilizatorii pot accesa și utiliza conținutul site-ului educațional numai în scopuri legale și în conformitate cu termenii și condițiile.
  2. Este interzisă copierea, distribuirea, modificarea, republicarea sau utilizarea comercială a conținutului fără permisiunea prealabilă scrisă a site-ului sau proprietarului licențiat.
 4. Responsabilitatea Utilizatorului:
  1. Utilizatorii sunt responsabili de orice acțiuni sau activități desfășurate pe site-ul educațional folosindu-și propriul cont.
  2. Este interzisă utilizarea site-ului într-un mod care încalcă legile, drepturile de autor sau drepturile altor persoane.
 5. Confidențialitate:
  1. Site-ul educațional va colecta și utiliza datele personale ale utilizatorilor conform Politicii de Confidențialitate.
  2. Utilizatorii sunt de acord că informațiile furnizate către site sunt corecte, complete și actualizate.
 6. Excluderea Responsabilității:
  1. Site-ul educațional depune eforturi pentru a asigura exactitatea și actualitatea conținutului, dar nu oferă nicio garanție în acest sens.
  2. Site-ul nu poate fi tras la răspundere pentru eventualele erori, omisiuni sau prejudicii rezultate din utilizarea conținutului.
 7. Legături Externe:
  1. Site-ul educațional poate conține legături către alte site-uri web sau resurse externe.
  2. Aceste legături sunt oferite numai în scopuri de referință și site-ul nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul sau acțiunile acestor site-uri externe.
 8. Modificări ale Termenilor și Condițiilor:
  1. Site-ul educațional își rezervă dreptul de a modifica, actualiza sau înlocui termenii și condițiile fără notificare prealabilă.
  2. Utilizatorii sunt responsabili să revizuiască periodic termenii și condițiile pentru a fi la curent cu eventualele modificări.
 9. Dispoziții Finale:
  1. Dacă oricare dintre prevederile acestor termeni și condiții este găsită a fi nevalidă sau inaplicabilă, celelalte prevederi rămân în vigoare.
  2. Orice litigiu legat de utilizarea site-ului educațional va fi supus legilor și jurisdicției competente.

Prin utilizarea site-ului educațional, utilizatorii confirmă că au citit, înțeles și sunt de acord cu termenii și condițiile prezentate mai sus.