Skip links

Consiliere psihologică

Parentajul pe care îl experimentăm astăzi este atât de diferit de cel al părinților și bunicilor noștri. A fi părinte, este o sursă de infinită bucurie, dar fară îndoială mai mult decât oricând, și de stres, datorită provocărilor sociale în plină schimbare a societății zilelor noastre.

Să fii copil, de asemenea nu este usor, copilaria înseamnă creștere, frustrare, provocari, reziliență,  iar uneori brațe puternice de susținere în fața provocărilor pot sprijini drumul către o dezvoltare armonioasă.

GrittyHub oferă servicii de consiliere psihologică, ca un demers complementar și necesar programului de antrenament al caracterului și metacompetențelor în familiile din România.

Programul cabinetelor este luni-vineri 9:00-15:00, se pot face excepții la cerere, în limita timpului.

Adresa Gritty Education: Vila din str. Berna 7 (apartament 1, stânga, demisol)

Liliana Hadji

Psiholog, consilier psihologic

-Formare în consilierea și psihoterapia experiențială adult-copil-cuplu-familie, individual și în grup (SPER 2008-2012).
-Master și Doctorat UNATC, Cinematografie și Media, teză: Filmul ca instrument în autocunoaștere.
-Formare ca trainer.
-Participări TV (TVH, Antena 1, Kanal D).
-Peste 15 ani experiență în consiliere.
-Co-fondator Gritty Education (2014).
-Mămică fericită și împlinită, binecuvântată de doi copii simpatici, Thomas (5 ani) & Lisa (2ani).
-Inspirația de a fi terapeut vine din dorința profundă de a-i apropia pe oameni de sens, împăcare și eficiență personală.
-CV Liliana Hadji
-Contact: 0736432581, liliana.hadji.psy@gmail.com

Laura Borzea

Psiholog clinician și psihoterapeut

-Psiholog clinician și psihoterapeut, pasionată de psihologia copilului, artterapie și teoria atașamentului.
-Inițiatoarea unor programe și conferințe naționale în jurul temelor teoriei atasamentului, psihologia copilariei mici și fondatoarea Asociatiei de educație Leaganul Vietii și partener Gritty Education.
-Modalitățile de lucru pe care le folosește împreună cu copiii și familiile lor sunt bazate pe formarea în psihoterapia experiențială, formare în Teoria Atașamentului, a Burnout-ului parental și a Terapiei prin Joc și Dramaterapie.
-În plan personal este soție și mama unui băiat în varstă de 9 ani, alaturi de care are parte de cea mai bogată dezvoltare personală în propriul proces al deveniri celei mai bune versiune pe care o poate deține ca mamă și profesionist.
-Imboldul cel mai adânc, în calitatea de psiholog pentru copii, vine din dragostea pentru aceștia și fascinația uriașă pentru lumea lor interioară și a felului în care mintea se poate șlefui în drumul lor catre ființe adulte libere, responsabile și fericite.
-CV Laura Borzea
-Contact: 0744181268, lauraborzea@gmail.com