Dacă ai fost copil, și nu se poate să nu fi fost, sigur îți vei fi amintind câte ceva din vremurile acelea. Poate erai un băiețel care se visa cavaler în luptă cu ființe mitice, sau poate erai o fetiță ce se închipuia prințesă într-un castel ca cel din basmele Disney. Oricum ar fi fost, visurile astea nu ar fi avut niciun farmec fără ”accesorii”, adică o pelerină improvizată, pentru băieței, și o mulțime de rochii și conduri împrumutați din dulapul mamei, pentru fetițe.

Am cunoscut zilele astea una dintre fetițele-prințesă, care a crescut și a devenit creator de modă – Irina Țenovici. Am vizitat-o la atelierul ei, Happy Friday, alături de copiii Gritty din Tabăra de Good Looking.

Printre rochii vaporoase, fuste cloșate, bluze datelate și pantaloni evazați, copiii au descoperit o lume nouă, fascinantă. Au înțeles cum visul poate deveni realitate: de la o simplă schiță, trecând prin crearea tiparelor și prin mâna croitoreselor, până la piesa de îmbrăcăminte, așa cum creatorul și-a imaginat-o.

Pentru că în Tabăra de Good Looking noi antrenăm grit-ul, copiii au fost curioși de câtă muncă și perseverență a avut nevoie Irina pentru a-și urma pasiunea. Desigur, drumul Irinei nu s-a încheiat, ea își dorește să aducă Happy Friday printre cele mai cunoscute brand-uri din țară și, mai apoi, din lume. Astfel, am învățat cu toții că, pentru a ajunge să-ți împlinești visurile nu trebuie să te oprești niciodată din a persevera pentru a-ți atinge țelurile.

Mulțumim Irina pentru generozitatea cu care ți-ai împărtășit ideile și speranțele de viitor cu noi! Îți dorim ca ținutele create de tine să defileze pe catwalk-ul celor mai renumite festivaluri din lume!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *