Am vrut să fim autentici. Mai aproape de viață. Așa că, datorită unei prietene Gritty: Livia, care ne-a oferit curtea ca spațiu, a fost posibilă o altă formulă.

Este clar că nu putem delimita dezvoltarea personală de stilul corect de viață. Caracterul în acest sens este instrumentul optim care unește cele două părți ale vieții. În orice proiect personal sau cel care ține de dezvoltarea carierei, avem nevoie legitimă și firească de: autocontrol, grit, entuziasm, inteligență socială, optimism, curiozitate și recunoștință și le spunem cele șapte superputeri pentru o viață trăită cu sens!

La petrecere am creat spațiul pentru a le manifesta, conecându-le cu lucruri practice, de bun-simț și naturale cu care ne întâlnim în fiecare zi:

  • mersul pe jos și eliberarea de pantofii care deteriorează scheletul osos. Astfel am mers desculți prin iarbă 🙂
  • consum optim de antioxidanți. Petrecăreții Gritty au adus fructe proaspete și deshidratate și le-am savurat pe platouri decorate sau sub forma unor sucuri proaspăt stoarse. Unii dintre ei au cules cireșe direct de pe crengile abundente de rod!
  • ne-am creat singuri decorurile și accesoriile de Party (face painting, smyle) amplificând creativitatea.
  • am făcut sesiuni foto haioase, cultivându-ne inteligența socială. Prietenii noi, din același ligă caracterială.
  • am dezvoltat sentimentul de responsabilitate față de resursele naturii. Fiecare participant la Party a primit un fir de plantă, la pachet cu misiunea de a se îngriji la modul cel mai serios de aspirația la viață.
  • Alina ne-a gătit un Tort Raw făcut cu entuziasm și probabil ceva autocontrol, tentația a fost mare!
  • toate ideile Gritty le-am memorat cu o cameră. Copiii au vorbit cu multă vervă despre ce au aflat și cultivat la Gritty.

Mulțumim tuturor! A fost o onoare pentru echipa Gritty să se desfășoare într-un cadru de excelență!