În Tabăra de Good Looking, la GrittyHub, era natural să primim sfaturi de la un consilier în vestimentație. Am invitat-o, așadar, pe Dana Tacea să-i cunoască pe copiii Gritty, să le afle ideile despre vestimentația lor și să le dezvăluie trucuri pentru ținute ingenioase.

Master class-ul Danei a fost un succes! Antrenorii Gritty s-au implicat și au pus la dispoziția copiilor o adevărată garderobă, iar aceștia nu au ezitat să combine piesele de îmbrăcăminte primind sfaturi de la expertă. Întreaga sală a vibrat de efervescența momentului. Copiii au fost inspirați și au reușit să ne impresioneze cu cunoștințele lor despre asortarea culorilor și texturilor.

Hainele îți pot reflecta personalitatea dacă știi să le combini, de aceea au fost foarte importante sfaturile Danei. Cu ochiul de profesionist, a găsit pentru fiecare paletele de culori cele mai potrivite: light, pentru Nora, Alegra și Eva; soft pentru Iarina și Anastasia; clear pentru Francesca și Maria; deep pentru Alina și Alice. Și pentru băieți experiența a fost remarcabilă: lui Eric i se potrivește light, iar lui David și lui Nicolas, soft.

Am tras cu toții concluzia că moda este o artă complexă, pe care o poți stăpâni dacă ești pasionat și muncești din greu. Mulțumim Dana, #clothingpersonalshopper!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *