Skip links

Tabăra Urbană cu ateliere 10-12 și 24-26 Februarie

 • Scopul acestei teme este ca fiecare copil să plece din tabără cu o perspectivă sănătoasă asupra valorii numite PRIETENIE.
 • Grupul de copii va avea 5-10 participanți cu vârste de 5-10 ani.
 • Activitățile și rutinele se vor desfășura în mai multe locații: GrittyHub – interior și foișor, Parcul Kiseleff, Parcul Tonitza, Restaurantul Buongiorno.

Prietenie cu stil! #Social Intelligence

Vezi detalii

Program

Vineri, 18.00 - 22.00, activități de conectare: dialog liber, socializare, provocări creative de tip intro asociate cu tema taberei. 

Copiii au ocazia:

 • să își creeze prietenii noi,
 • să își manifeste interesul față de pasiunile colegilor lor,
 • să își prezinte propriile pasiuni sau subiecte de interes,
 • să se organizeze în jurul unui proiect comun
 • sau să observe.

Auto-organizare a spațiului de somn, pe saltele gonflabile și corturi.

9:00-10:00 Mic Dejun și free play. La Mic Dejun vom avea clătite cu ciocolată, miere sau dulceață.

10.00-12.00 - Atelier: Conflict și negociere

Acest atelier ajută copiii să se poziționeze corect în situația unui conflict între copii. Indiferent de subiect sau numărul copiilor supărați, primul pas este să definim cât de mare este problema și dacă avem sau nu nevoie de ajutorul intervenției unui adult. Vom pune în scenă, prin jocuri de rol, de la situații ușoare de tip doi prieteni cărora le-a fost greu să împartă un măr la momente de bullying. Scopul este ca participanții să învețe cum să coopereze, să negocieze sau să se apere atunci când sunt atacați. Vom lucra cu planșa How big is my problem și vom folosi jucării-personaje pentru a dramatiza situații cu tipuri de atitudini.

12:00-15:00 Pauza de masă la Restaurantul Buongiorno, urmată de pauza în parc.

15:00-17:00 - Atelier: Rezolvăm orice problemă

Cu ajutorul unui instrument de lucru - Giraja cu gâtul lung - vom lucra pas cu pas, la cum transformăm orice problemă în spații de oportunități și soluții. Copiii vor decupa, vor colora, vor lipi girafa-coach și vom descifra pe limba fiecăruia, apelând la situații reale, la practica fiecărui pas din cei 5 în rezolvarea fiecărei probleme.

17:30-18:30 - Atelier de jocuri de cooperare

Un mix între cum să ne setăm în relații sociale relaxați și calmi plus cum să aducem mai mult umor, spirit jucăuș și bucurie în grupuri. Bunătatea este ca un lipici. Să-l folosim!

18:30-20:00 Pizza Party - cu activități fun inițiate de copii. După muncă și răsplată 🙂 Întotdeauna după efort este necesară o pauză de încărcat baterii.

20:30-22:00 După pregătirea spațiului de somn, va urma secțiunea de cinema și vom viziona un film de animație, ales împreună cu copiii în baza a 2-3 propuneri. 

9:00 - 10:00 Mic Dejun cu bucurie și lapte cu cereale. 

10:00-12:00  - Atelier de prietenie Friendship Treasure

Un șir de activități vor crea maratonul prieteniei:

 • La ceai vorbind despre cei mai buni prieteni, pornind de la calitățile lor. Vom crea împreună un contur al prietenului dezirabil, cu mixul de calități plăcute. Scopul va fi să înțeleagă că prietenia se câștigă, de pe ambele părți;
 • Baloane anti-stress - pentru că de cele mai multe ori filmul se rupe când unul din prieteni se înfurie, îi vom invita pe copii la un exercițiu de detensionare. Craft&practice.
 • Buchetul de emoții - un alt exercițiu practic care va încununa această tabără este să le oferim copiilor o serie de evenimente și cu ajutorul unor stickere să evalueze propria reacție. În felul acesta activăm ceea ce se numește perspective taking, sau mai simplu spus, empatia.

12:00-13:45 - Prânz la Restaurantul Buongiorno si o gură de aer în Parcul Tonitza.
13:45-14:00 Preluarea copiilor de la sediul Gritty

Tarife

Îmagini de la edițiile precedente

Întrebări frecvente

Taberele Gritty City 2.0 se vor desfășura la sediul Gritty din București, strada Berna nr. 7. Avem o locație de 80 mp, compartimentat în 5 săli: 3 spații de joacă (care noaptea se transformă în spații de somn) și 2 spații de atelier, cu acces la un foișor în curte unde, în funcție de vreme, copiii se pot bucura de o gustare outdoor sau o pauză de energie. 

Numărul de locuri maxim e limitat la 10 pentru fiecare tabără. Tabăra se ține dacă sunt înscriși minim 5 copii.  

Sunt invitați copii între 5 și 10 ani. 

 • Fraţii, participanţi la tabără, beneficiază de 10% reducere la a doua înscriere.
 • Cei care își înrolează prietenii, vor primi în dar seturi de cărți surpriză.
 • Cei care vin la toate cele 10 tabere, vor primi cadou lunar câte o sesiune de 30 minute cu Liliana Hadji pentru a fixa și aplica fin abilitățile psihologice din program. 

Trebuie doar să completezi formularul de înscriere și să achiți avansul nerambursabil de 200 lei.
Plata se va face în contul:
ASOCIAȚIA GRITTY EDUCATION,
în contul RO03RNCB0672162977510001
(cu mențiunea: Tabără + Numele copilului Dvs).

 • Liliana Hadji, Trainer, Psiholog, designer al metodei Gritty, mama lui Thomas și a Lisei, la a căror caracter pune zilnic cărămizi
 • Nicoleta Toma, cadru didactic, pedagog, mama unui baietel de 9 ani
 • Voluntarii Gritty

Formular de înscriere

  Ce spun părinții despre Gritty