Skip links

Tabăra urbană cu ateliere 27-29 Ianuarie

 • Activitățile și rutinele se vor desfășura în mai multe locații: GrittyHub – interior și foișor, Parcul Kiseleff, Parcul Tonitza, Restaurantul Buongiorno.
 • Scopul acestei teme este ca fiecare copil să plece din tabără cu un angajament și plan în raport cu propria sa pasiune a acestui moment.
 • Grupul de copii va avea 5-10 participanți cu vârste de 5-10 ani.

Vezi stelele? Setăm scopuri #grit & #growth mindset

Vezi detalii

Program

Vineri, 18.00 - 22.00, activități de conectare: dialog liber, socializare, provocări creative de tip intro asociate cu tema taberei. 

Copiii au ocazia:

 • să își creeze prietenii noi,
 • să își manifeste interesul față de pasiunile colegilor lor,
 • să își prezinte propriile pasiuni sau subiecte de interes,
 • să se organizeze în jurul unui proiect comun
 • sau să observe.

Auto-organizare a spațiului de somn, pe saltele gonflabile și corturi.

9:00-10:00 Mic Dejun și free play. La Mic Dejun vom avea clătite cu ciocolată, miere sau dulceață.

10.00-12.00 - Atelier "Harta Pasiunilor"

Lectură: oameni de poveste, dar reali, modele minunate pentru felul în care și-au împletit pasiunea și perseverența pentru a obține rezultate notabile la nivel mondial. Apoi vom crea HARTA PASIUNILOR copiilor din tabără. Va fi despre motivație, activități atrăgătoare, farmecul de a face ceva pierzând noțiunea timpului, cu metafore legate de trăiri, emoții și sentimente. Scopul va fi ca cele 2-3 povești biografice, scrise din perspectiva vocii unui copil (pe care le punem pune și în scenă), să creeze spațiul pentru a înțelege cum orice proiect realizat a pornit cu un vis

12:00-13:00 Pauza de masă la Restaurantul Buongiorno, urmată de pauza în parc.

15:00-17:00 - Atelier de GRIT - Superputerea care configurează în harta minții o disponibilitate pentru efort, dedicare, toleranță la frustrare, amânarea plăcerii, autocontrol, stoicism, puterea de a duce lucrurile până la capăt toate asezonate cu un spațiu al pasiunii, acolo unde nu te forțează nimeni să fii, pentru că deja are sens pentru tine, intrinsec. Vom lucra cu planșa Muntele Grit pentru ca fiecare copil să își reprezinte corect ce înseamnă etica efortului, ce înseamnă să creezi fiind disponibil să depășești obstacole. Vom face un concurs de cuvinte gritty și vom extrage mici surprize la Tombola Grit pentru a da un element fun întregului proces.

17:30-18:30 - Atelier de Planificare. Cum facem un plan pornind de la o pasiune recentă, căreia vrem să îi oferim următoarele 3 luni. Atelierul va livra un model de plan, de la obiectiv la pași mici de acțiune, cu scopuri medii și mici care se transformă în acțiuni zilnice. Vom folosi modelul Angelei Duckworth cu ierarhia scopurilor de la cel central la mini-scopuri zilnice. Copiii vor pleca acasă cu un model clar, vizual, colorat și simpatic cu care vor putea lucra la micile lor planificări, fiecare în funcție de etapa de vârstă la care se află.

18:30-20:00 Pizza Party - cu activități fun inițiate de copii. După muncă și răsplată 🙂 Întotdeauna după efort este necesară o pauză de încărcat baterii.

20:30-22:00 După pregătirea spațiului de somn, va urma secțiunea de cinema și vom viziona un film de animație, ales împreună cu copiii în baza a 2-3 propuneri. Kong Fu Panda poate fi o alegere bună pentru a depăna ceea ce poate începe cu un vis timid, trecând printr-o serie de provocări aproape imposibile la realizare și rezultate.

9:00 - 10:00 Mic Dejun

10:00-12:00  - Felicitări cu mesaje motivaționale

Ne transformăm în creatori ai inspirației. După recomandarea din cartea Grit, nu e cel mai potrivit moment să renunți la scop și acțiune într-o zi când te izbești de obstacole. Așa că vom identifica, organic și natural, pe limba copiilor, acele mesaje de încurajare pentru a fi dedicate celor care aleg drumul greu. Apoi vom expune toate lucrările într-o galerie internă 🙂

12:00-13:45 - Prânz la Restaurantul Buongiorno si jocuri libere în Parcul Tonitza.
13:45-14:00 Preluarea copiilor de la sediul Gritty

Tarife

Îmagini de la edițiile precedente

Întrebări frecvente

Taberele Gritty City 2.0 se vor desfășura la sediul Gritty din București, strada Berna nr. 7. Avem o locație de 80 mp, compartimentat în 5 săli: 3 spații de joacă (care noaptea se transformă în spații de somn) și 2 spații de atelier, cu acces la un foișor în curte unde, în funcție de vreme, copiii se pot bucura de o gustare outdoor sau o pauză de energie. 

Numărul de locuri maxim e limitat la 10 pentru fiecare tabără. Tabăra se ține dacă sunt înscriși minim 5 copii.  

Sunt invitați copii între 5 și 10 ani. 

 • Fraţii, participanţi la tabără, beneficiază de 10% reducere la a doua înscriere.
 • Cei care își înrolează prietenii, vor primi în dar seturi de cărți surpriză.
 • Cei care vin la toate cele 10 tabere, vor primi cadou lunar câte o sesiune de 30 minute cu Liliana Hadji pentru a fixa și aplica fin abilitățile psihologice din program. 

Trebuie doar să completezi formularul de înscriere și să achiți avansul nerambursabil de 200 lei.
Plata se va face în contul:
ASOCIAȚIA GRITTY EDUCATION,
în contul RO03RNCB0672162977510001
(cu mențiunea: Tabără + Numele copilului Dvs).

 • Liliana Hadji, Trainer, Psiholog, designer al metodei Gritty, mama lui Thomas și a Lisei, la a căror caracter pune zilnic cărămizi
 • Nicoleta Toma, cadru didactic, pedagog, mama unui baietel de 9 ani
 • Voluntarii Gritty

Formular de înscriere

  Ce spun părinții despre Gritty