Tabere de vară2023-07-08T23:28:48+00:00
scoala-de-vara-gritty 2023

8 TABERE URBANE DE VARĂ 2023

GRITTY LABS – ȘCOALA DE VARĂ 2023

pentru copii între 5 și 10 ani

Unii le numesc școli de vară. Alții tabere urbane. Noi le numim GrittyLabs și suntem la a 7-a ediție.

Fiecare laborator este didicat unei superputeri de caracter și scopul lui este de a uni copiii într-o echipă care, pentru 5 zile, se transformă în oameni ai științei psihologice, apelând la practică, experimente, materiale video, afișe, colaje, grittystorming, pentru a dezbate, reconstrui și valida, pe limba copiilor, idei despre o superputere.

La finalul acestei călătorii participantul va pleca cu idei noi despre propria minte și cu un set de atitudini și practici care pot infulența pozitiv atât propria viață, cât și viețile celor din jur.

Scopul este să creăm un program dinamic, în care îmbinăm atmosfera de vacanță cu învățarea experiențială, motivând copiii să își dorească să acceseze informații noi. Vom avea excursii locale, mentori-invitați, un set vast de jocuri și activități, o bibliotecă pentru copii și sprijin constant în ghidarea #caracterului personal.

Pentru că mintea copiilor este fragilă, expertiza psihologică va face diferența. Părinții vor primi feedback înregistrat audio la finalul fiecărei Tabere pe marginea conținuturilor mentale antrenate. Feedback-ul va fi dat copiilor, pe înțelesul lor. Va fi folosit și un instrument de evaluare a trăsăturilor de caracter. În plus, va exista un grup WhatsApp în care vom trimite în timp real activități și poze.

de ce vin copiii la GrittyLabs

Vezi calendarul GrittyLabs 2023

TEMA care va traversa toate Laboratoarele este GreenCause. Suntem în fața unor fenomene globale din perspectiva ecologică ce merită toată atenția noastră! În acest sens vom combina două direcții:

🌎Nature Mindfulness – contemplarea și aprecierea naturii, așa cum este ea. Vom medita afară, vom observa mediul, ne vom transpune în pielea unui biolog care identifică și explică fiecare fir de iarbă.

Creative Recicle – orice resursă existentă care va putea fi reciclată, va fi pusă în slujba proiectelor din Labs. Vom încuraja în acest sens prezența în modul în care folosim obiectele și inainte de a fi aruncat (o bucată de hârtie decupată, un pahar de unică folosință, o jumătate de fruct rămas), să reflectăm dacă îi putem reinventa utilitatea sau dacă data viitoare calibrăm mai bine cât ne este necesar.

👑 Ne vor fi de mare ajutor episoadele din Podcastul EduBOOST creat cu inspirație de A fost odată.

Ați vizitat Hollywood Boulevard?

Pe Hall of Fame stele  încrustate creează admirație și uimire. Stelele sunt dedicate, cu numele clar inscripționat, acelor personalități deosebite a căror efort, perseverență și dedicare au făcut lumea un loc mai bun.

Acesta este un Lab în care vom face o călătorie în viitor, iar copiii își vor proiecta aspirațiile care niște scenariști: definind scopuri și lucrând la un plan de acțiune.

Grit este o superputere covârșitoare și antrenarea ei îi va ajuta pe participanți să își formuleze scopuri inteligente și să se împrietenească cu efortul.

 

Tabara de vară copii București 2023

Autocontrolul este o superputere antrenabilă și asta e vestea bună! Acest Laborator va propune copiilor activități la care vor fi contexte care necesită autocontrol ⛔: sesiuni de gătit, experimentul bezelei, posturi yoga, public speaking și se vor antrena să își rafineze propria abilitate mentală de a se controla.

Ne va fi de mare ajutor telecomanda autocontrolului ⚖️și o vom folosi cu grijă pentru că autocontrolul este ca un mușchi care, folosit excesiv, obosește și ate nevoie de baterii noi 🔋.

În acest Lab pregătim o agendă largă de experimente 🔬. De la cele psihologice, până la cele care presupun puțină chimie sau tehnologie.

A avea o minte deschisă, receptivă, investigatoare este o miză dezirabilă. Creând acest context, le vom cultiva și scepticismul sănătos și instrumente de măsurare a credibilității informațiilor la care avem acces.

Inteligența Socială este o trăsătură de caracter demnă de comparația unei comori 💎 relaționale. Felul în care oamenii se conectează, comunică, creează echipe în jurul unei misiuni, reușesc să coopereze și să abordeze cu grijă conflictele se reflectă în calitatea vieții tuturor comunităților.

Vom antrena la copii abilități de debate🤝, folosirea vocabularului emoțional și disponibilitatea de negociere.

A fi optimist este mai mult decât a crede tare-tare că totul se termină cu bine.

Optimismul este atunci când îți construiești succesul , nu atunci când îl aștepți, rugând spiridușii să îți îndeplinească dorința. Nu există instrument mai bun de a observa personajele optimiste decât filmele 🎥.

În acest sens vom viziona o filmografie atent selectată de scurt și lungmetraje și vom diseca acțiunile care au în spate un autentic mod de a gândi optimist. Ba mai mult, vom deveni și noi oameni de cinema și vom realiza un scurt documentar/film de acțiune pe acest subiect 🎞️.

OptimismLab 17-21 Iulie tabara de vara copii 2023 Bucuresti

Realizările importante solicită un tip de inspirație deosebit.

Poți avea o idee sclipitoare💡, dar dacă vorbești despre ea plat și lipsit de viață, audiența va rata potențialul ideii .

Mai interesant decât atât este că entuziasmul și verva sunt o caracteristică nu doar mentală, ci și fizică. Iar mișcarea contribuie în acest sens.

Activitățile din acest Lab vor fi orientate în zona de teatru🎬, public speaking, debate și mișcare inteligentă și copiii vor avea șansa să își antreneze vocile interioare într-un fel carismatic și cuceritor.

Un laborator cu o dedicație specială pentru mințile noastre: flexibilitatea.

Există un mindset fix și un mindset de creștere (conform cercetătoarei Carol Dweck). Dacă primul este caracteristic persoanelor care cred că virtuțile cuiva sunt înnăscute, mindsetul de creștere este despre puterea de a ne autocultiva trăsăturile dezirabile.

La baza acestei afirmații stă neuroplasticitatea🧠, secretul neuronilor de a crea conexiuni permanente.

Laboratorul va crea oportunități de a antrena propriul mindset de creștere📈, de a diferenția cum gândesc persoane posesoare a acestor tipuri de mindset, vom crea design experimental pentru a le testa și mai ales, copiii își vor personaliza strategii specifice pentru lista lor de calități dezvoltabile.

Un laborator despre recunoștința de zi cu zi, meta-competență prețioasă pentru a crește nivelul trăirii subiective a fericirii personale.

Vom conștientiza, vom ține un jurnal 📖de recunoștință pentru lucrurile zilnice mici, dar importante, vom crea cadouri pentru oamenii frumoși din viețile noastre.

În plus, vom da un moment profund de atenție realității și naturii așa cum ne-o prezintă Terra, proiectată milioane de ani. Vom pune sub lupă un fir de iarbă🌿, o rază matinală de lumină, o furnică🐜 sau o aromă de busuioc. Vom medita. Vom învăța să oprim timpul, pentru a aprofunda trăirea prezentului. Așa vom creea echilibru între timpul dedicat interacțiunii cu tehnologia și pauzele pline de soare și verdeață.

Tarife

 • Costul Laboratorului urban cu program 9:00-18:00 este 1195 lei.
 • Include toate activitățile de dezvoltare personală, promenadele și proiectele.
 • Este inclus feedback-ul standard asociat cu trăsătura de caracter antrenată în Laborator.
 • Mesele: Mic Dejun, Prânz la Restaurantul Buongiorno Victoriei (meniurile de copii) și 2 gustări de fructe/legume de sezon, nuci și alte semințe, biscuiți integrali și alte bunătăți sănătoase.
 • Copiii pot participa și în cadrul atelierelor specifice în intervalul 10:00-12:00. Costul unui atelier este 200 lei.
 • Sau pot veni o zi de tabără 9:00-18:00 cu un cost de 350 lei.

Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Copilul meu poate participa doar o singură zi?2023-05-27T14:13:32+00:00

Da, în limita locurilor disponibile, contactează-ne la numarul de telefon 0736.432.581 sau scrie-ne un email pe adresa hello@gritty.ro

O zi de tabără prigram 9:00-18:00 are un cost de 350 lei.

Există promoții în desfășurare?2023-06-27T12:15:40+00:00
 • Early Birds: Rezervarea fermă a locului în tabără până la 25 Mai vă oferă un voucher de 100 lei la înscrierea în oricare din Taberele din program.
 • Rezervarea se face prin completarea Formularului de Înscriere și achitarea avansului nerambursabil de 300 lei. Dacă un copil este înscris în mai multe Labs, se achită avans pentru fiecare, de ex 300×2.
 • Pentru frați – la a doua înscriere aplicăm un discount 10%
 • Plata se va face în contul:
  Asociația Gritty Education,
  RO03RNCB0672162977510001
  (cu mențiunea: Servicii educaționale + Numele copilului dvs)
Cum se face înscrierea?2023-05-27T14:15:31+00:00

Trebuie doar să completezi formularul de înscriere și să achiți avansul nerambursabil de 300 lei.
Plata se va face în contul:
Asociația Gritty Education,
RO03RNCB0672162977510001
(cu mențiunea: Servicii educaționale + Numele copilului dvs)

Unde se va desfășura tabăra?2023-05-27T14:12:17+00:00
Gritty Hub Victoriei

Strada Berna nr. 7, sector 1, București

Locația noastră a fost configurată pentru taberele Gritty și permite ca grupul de copii să funcționeze în maniera unui trib modern, în care fiecare copil este invitat să își exprime independența, să contribuie în grup prin unicitatea sa, aducând în prim-plan abilitățile sale specifice. În acest fel, copiii se grupează în jurul unor scopuri comune și fiecare are rolul său, simțindu-se important și valoros pentru grup. Împreună avem grijă de spațiu, ne facem planurile zilei și împărțim responsabilitatea. E un cadru perfect pentru cultivarea #caracterului 

Cine face parte din echipa Gritty?2023-05-27T14:21:06+00:00

Laboratoarele sunt create și livrate de Liliana Hadji și invitații ei.

Liliana Hadji este psiholog și consilier psihologic, are un master și un doctorat în cinematografie, este mămica a trei copii veseli și acum 15 ani s-a îndrăgostit de educație.

CV Liliana Hadji

De la ce vârstă îmi pot trimite copilul în tabără?2023-05-27T14:15:51+00:00

Sunt invitați copii între 5 și 10 ani.

Imagini de la edițiile precedente

Imagini de la edițiile precedente

Înscriere Gritty Labs 7.0

Câți copii doriți să înscrieți? *

La ce tabără doriți să vă înscrieți? Puteți selecta mai multe opțiuni:

Ce spun părinții

🤚🏻mama de Eva mega entuziasmată de Liliana, aici! ❤
Eva este total fascinată de Liliana și eu total fascinată de profunzimea Evei după fiecare întâlnire a lor.
Fiecare zi petrecută în tabăra cu Liliana a fost o ‘provocare’ prin joacă, de la mic dejun la notițele de la sfârșitul zile.
O luam pe Eva cu greu de acolo 🙈😁, părea in mediul ei, confortabila și dornică să dea mai mult.
Tabăra la care a participat a fost despre Grit și clar văd o simt pe Eva mult mai determinată acum.
Vrea sa revină, de fapt, vrea sa meargă în toate taberele și atelierele Lilianei ☺. PS: a participat la un atelier și într-un Weekend, împreună cu prietenii ei, fascinați la rândul lor de atmosferă.

Gritty este mai mult decât o expriență de moment, Gritty este o experiență care clădește trăsături de caracter! Mulțumim pentru tot! Recomandăm din tot sufletul! 💫

Mihaela Popescu

Copilul meu a avut timp de o săptămănă, o experiență plină de sens în care s- a împrietenit, s- a jucat și a învățat alături de alți copii frumoși, cu visuri mari. Liliana știe bine cum să le antreneze mușchiul determinării și al motivației prin joacă și relaționare. Entuziasm la cote înalte în fiecare zi a taberei urbane. Copilul meu a fost tare încântat pentru că Liliana este magică, le scoate motivația la suprafață și îi pune să caute în ei, să se cunoască, să- și afle visul și să- l ducă până la capăt. Și fac totul în joacă, pentru că așa știu copiii cel mai bine să facă lucruri serioase.
Chapeau, Gritty Education!

Anca Pantazi

Hello! Cu mare încântare povestim și noi despre Laboratorul la care a participat Eva (6 ani), a fost o experiență frumoasă, presărată cu distracție, bucurie și provocări zilnice, semințe plantate pas cu pas în direcția perseverenței și cunoașterii de sine, angajamentului față de pasiunea lor. Liliana este un model pentru copii, îi implică pe fiecare, le vorbește pe limba lor și îi invită să se exprime. Mă bucur tare că am descoperit GrittyHub, cu siguranță vom reveni!

Irina Alexandra Lupoaie, Your Content Goes Here

Și băiețelul meu, după o săptămână de mers la Gritty, când în prima fază nu a vrut, fiind ceva nou și el reticent la schimbări, plângea și zicea că mai vrea la Gritty și la Liliana 🤩. Și este un copil care îți dă de furcă, dar Liliana se pare ca l-a cucerit ❤ Este minunată și cu siguranță vom mai veni la taberele Gritty.
Multumim Liliana!

Miruna Anastasiu, Your Content Goes Here
Go to Top