O conjunctură fericită a pus în contact Gritty cu Yves Rocher. Ne-am dat seama că ne putem intersecta într-o misiune comună: plantele. Gritty promovează o atitudine ecologistă, o relație vie cu și proactivă cu lumea verde și încurajează copiii să petreacă cât mai mult timp în spații verzi rămânând activi. Yves Rocher în acelai timp își propune a răsfăța tenul cu ingrediente provenite din luxurianta lume a plantelor și să protejeze atmosfera evitând procesele poluante. Așa că în Tabăra de Energie și Grădinărit am avut un eveniment dublu:

  • mămicile au fost răsfățate cu informații și testări ale produselor Yves Rocher ghidate de un expert
  • în acest timp, copiii au fost invitați de companie să planteze, asigurând tot materialul pentru această activitate. Cu ajutorul echipei Gritty, misiunea a fost îndeplinită!

Prezentarea Companiei Yves Rocher

,,Universul vegetal este pasiunea noastra de mai bine de 50 de ani. Am creat o cosmetica unica denumita Cosmétique Végétale®, o cosmetica avangardista, eficienta, diferita și respectuoasa pentru pielea femeilor și pentru natura, ce reprezinta viitorul frumuseții. Astfel, produsele noastre contin minim 80% ingrediente de origine vegetala iar 100% dintre ambalajele noastre se înscriu într-un demers voluntar de eco-concepție. Puterea plantelor este infinită, iar aria de cercetare a experțilorYves Rocher este nelimitată.” Bris Rocher

Yves Rocher, marca numarul 1 in cosmetica in Franta, a creat Clubul Yves Rocher pentru fidelizarea clientilor existenti si viitori din dorinta de a le oferi beneficii suplimentare, dar si oportunitati de castig. Pentru ca ne gandim cu drag la fiecare dintre voi va impartasim cu bucurie oferte speciale, reduceri exclusive pentru produsele noastre vedeta si motivele pentru care acestea sunt alegerea perfecta pentru voi si pentru cei dragi, in fiecare Album Yves-Rocher.

Și ca lucrurile să se încheie câștigător pentru toată lumea, compania reprezentată de Sales Manager Speranța Gheorghe, alături de Elena Stanciu, a oferit tuturor cadouri

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *