Grit este foarte căutat! O superputere care condensează în mod fericit în același proiect pasiunea și perseverența. În acest modul copiii își vor alege o pasiune în raport cu care vor să își îmbunătățească abilitățile, apelând la o doză sănătoasă de efort, perseverență și strategii. De ultimile ne ocupăm noi!

Din Curricula Atelierului:

Cartea de vizită. Jurnalul Gritty. Clarificarea conceptului Grit. POT și TOP, în oglindă 🙂

Scala Grit – evaluarea propriului Grit. Plan de acțiune – Mintele Grit.

Pagini din Jurnal. Feedback. Jocuri cu ieșirea din zonei de confort.

Palma magică din Peak (Anders Ericsson) – 5 ingrediente cheie pentru TOP.

Pre-suasiune – tehnici. Despre cum se poate obține suportul celor care pot face ca lucrurile să se întâmple când este vorba de pasiunea ta.

Muncește din greu pentru ceea ce iubești.

Documentare și speech-uri cu copii din TOP. Inspirație + Muncă!

Celebrarea efortului – Party! Vom avea și invitați-surpriză!

Beneficii:

Identificarea unui obiectiv și crearea unui plan de acțiune coerent care se regăsește în rezultate. Munca efectivă la un proiect care să crească pe de o parte calitatea propriei vieți, pe de altă parte să aducă o contribuție în comunitate. Creșterea încrederii în sine datorită unui progres măsurabil (da, POT)

Mentori:

Liliana Hadji psiholog, trainer, mămica lui Thomas, cu un doctorat în Film, pasionată de tot ce înseamnă audiovizual și educația secolului 21.

Alina Linte psiholog, cu multiple pasiuni, fata cu părul mov, așa cum o știu copiii, și cu zâmbet plin de armonie. Suscită toate curiozitățile copiilor și fiecare atelier cu ea este o revelație.

Bibliografie:

Înscriere la Modul:

Formular de inscriere

Dorim să ne conectăm mai bine cu nevoile de dezvoltare ale copiilor. Pentru că știm că ne intersectăm cu o generație extrem de dinamică, ageră, nonconformistă și cu un înalt potențial. Așa că noi, facilitatorii, mai întâi am stat de vorbă cu copiii, le-am aflat interesele, apoi ne-am pregătit solid apelând la literatură science și, adunând ingredientele necesare, condimentându-le cu #caracter, am gătit la foc încet 12 Ateliere. Fiecare Atelier are un format de 4 sesiuni, cu frecvență săptămânală, consecutive, în Weekend și se potrivește de minune copiilor de 6-12 ani.