Skip links

Asociația Gritty Education

Misiunea Gritty Education:

Scopul principal al ASOCIAŢIEI GRITTY EDUCATION (AGE) îl reprezintă educaţia trăsăturilor pozitive de caracter ale copiilor prin intermediul instrumentelor Psihologiei Ştiinţifice, a Neuroştiinţelor şi a Ştiinţelor Cognitive aplicate. Prin susținerea acestei forme de educaţie alternativă, Asociația urmăreşte să producă un impact vizibil şi măsurabil pe termen lung şi la scară largă asupra sistemului de învăţământ românesc şi a stilurilor parentale, în vederea dezvoltării armonioase a minţii copiilor şi a pregătirii acestora pentru a trăi vieţi împlinite şi cu sens.

Resursa principală de inspiraţie şi de documentare a celor mai valoroase concepte şi informaţii din Psychological Science cu care Gritty operează poartă numele şi amprenta inconfundabilă a lui Adrian Nuţă.

Motivaţia lui extraordinară de a impacta, prin intermediul părintilor în mod special, vieţile a cât mai multor “vietăţi drăgălaşe” în direcţia devenirii lor strălucitoare, este contagioasă şi însoţeşte echipa Gritty Education în demersul de a o transmite mai departe!

Echipa Gritty Education

Liliana Hadji

Liliana Hadji

Co-fondator

Laura Borzea

Psiholog
Teodora Drăgoi Pop

Teodora Drăgoi Pop

Ambasador
Iustina Ghiță

Iustina Ghiță

Vicepreședinte