Aprilie 2024 – Umbrela lui Mulțumesc2024-04-08T13:04:17+00:00

20 – 21 Aprilie 2024 – UMBRELA LUI MULȚUMESC

Tabără urbană de weekend pentru copii între 5 și 10 ani

 • Scopul acestei teme este ca fiecare copil să plece din tabără cu o perspectivă sănătoasă asupra sentimentului de #recunoștință, o trăsătură de caracter care crește starea de fericire interioară, in sens eudaimonic.
 • Grupul de copii va avea 5-10 participanți cu vârste de 5-10 ani.
 • Activitățile și rutinele se vor desfășura în mai multe locații: GrittyHub, Parcul Tonitza, Restaurantul Buongiorno, Magazinul Zero Waste.
 • Copiii nu vin in tabara pentru a le fi satisfacute nevoile printr-o apasare de buton ;), ci sa isi antreneze virtutile si trasaturile de caracter fiind dispusi sa isi exprime efortul.
 • Antrenăm trăsături de caracter – fiecare temă din cele 10 tabere se focalizează pe superputeri Gritty. Mai mult sau mai puțin, atingem cât mai multe din ele.

 • Îi invit să luăm masa la restaurant (Buongiorno Victoriei) – ca să dezvoltăm comportamente urbane dezirabile, plăcute și agreabile în context urban.

 • Mergem pe jos. Ieșim în parc ca să respirăm și să ne mișcăm. Mișcarea este viață, nu-i așa?

 • Vedem filme de calitate împreună la sleepover, ca să ne simțim ca la petreceri în pijamale. Ce poate fi mai simpatic pentru o experiență de sâmbătă seara?!

 • Dezvoltăm relații bune – sunt constant cu ochii pe ei pentru a le îmbunătăți abilitățile sociale. Îi învăț să negocieze, să empatizeze, să accepte diferențe, să își regleze emoțiile, să comunice ecologic. Este o șansă competitivă remarcabilă să poți face asta.

 • Ne organizăm împreună – ca o adevărată echipă. Plecați de acasă, copiii au ocazia să fie responsabili.

 • Copiii au ocazia să iasă în evidență prin ceva ce este unic despre ei. O calitate, o abilitate, o pasiune. Copiii se reperează în grup și știu că pot aduce o contribuție pentru altcineva din grup. Îi stimulez să se ajute și să se sprijine.

 • Am ocazia să revăd copiii cu care am început un proces de dezvoltare al trăsăturilor pozitive și, din aceste întâlniri, pot ieși conexiuni valoroase. Pot pune mai multe cărămizi în antrenamentul lor mental, să validez comportamente, să adaug la semințele plantate câteva vitamine bune pentru creștere. Pentru că am de la voi informații prețioase despre provocările lor de integrare în lume – pot face acea diferență într-un moment important. Mă simt de-a dreptul privilegiată să pot face asta pentru ei.

Vezi programul detaliat al Taberei Urbane „UMBRELA LUI MULȚUMESC”

9:00-10:00 Mic Dejun și free play. La Mic Dejun vom avea clătite cu ciocolată, miere sau dulceață.

10.00-12.00 – Atelier: Bunele maniere asociate cu un simplu MULȚUMESC

Acest atelier ajută copiii să conștientizeze mai bine, în alt cadru, importanța unui gest atât de simplu, universal, atotprezent și uneori, tocmai din această cauză, își pierde conținutul atât de valoros. Dincolo de o încurajare frumoasă și dezirabilă de a spune mulțumesc, scopul nostru va fi să valorificăm emoția din spatele gestului apelând la scurt-metraje animate, jocuri de rol și reprize scurte de meditație pentru a accesa starea din spatele lui ”Mulțumesc frumos”. Copiii vor pleca cu o listă de oameni și lucruri care sunt cu adevărat importante pentru ei pentru care vor să exprime mai mult recunoștința. Iar pentru asta vom incepe sa scriem intr-un Jurnal de Recunostinta pe care il vom configura impreuna.

12:00-15:00 Pauza de masă la Restaurantul Buongiorno, urmată de pauza în parc.

15:00-17:00 – Atelier: Recunoștința – o stare de a fi

Aici vom plonja în resursele pe care Planeta Pământ (pe care o vom numi și Mama-Natură) ni le pune la dispoziție și vom avea un dialog constructiv despre atitudinea față de resurse, în contextul ideii de sustenabilitate și ecologie. Vom asculta podcastul EduBoost, vom citi despre petrol, vom face liste de resurse limitate pe care este imperios necesar să le protejăm și, odată cu asta, să creștem sentimentul de recunoștință față de ceea ce primim de la Planetă.

17:30-18:30 – Atelier de povești și jocuri de recunoștință 

Vom construi un oraș al oamenilor #recunoscători. Bunătatea este ca un lipici. Să-l folosim în echipă!

18:30-20:00 Pizza Party – cu activități fun inițiate de copii. După muncă și răsplată. Întotdeauna după efort este necesară o pauză de încărcat baterii.

20:30-22:00 După pregătirea spațiului de somn, va urma secțiunea de cinema și vom viziona un film de animație, ales împreună cu copiii în baza a 2-3 propuneri.

9:00 – 10:00 Mic Dejun cu bucurie și lapte cu cereale.

10:00-12:00  – Atelier de recunoștință și prietenie Friendship Treasure

Un șir de activități vor crea maratonul recunoștinței:

 • La ceai vorbind despre cei mai buni prieteni, pornind de la calitățile pentru care simțim recunoștință;
 • Buchetul de recunoștință – un alt exercițiu practic care va încununa această tabără este să le oferim copiilor o serie de evenimente și cu ajutorul unor stickere (flori și fluturi) să evalueze propria stare de satisfacție și confort atunci când cineva este bun cu no;
 • Cadouri de recunoștință folosind materiale de reciclat.

12:00-13:45 – Prânz la Restaurantul Buongiorno si o gură de aer în Parcul Tonitza.
13:45-14:00 Preluarea copiilor de la sediul Gritty

Tarife

Cu sleepover Fără Sleepover Doar atelier
700 lei 600 lei 200 lei

Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Cum se face înscrierea?2023-05-27T14:14:08+00:00

Trebuie doar să completezi formularul de înscriere și să achiți avansul nerambursabil de 200 lei.
Plata se va face în contul:
Asociația Gritty Education,
RO03RNCB0672162977510001
(cu mențiunea: Servicii educaționale + Numele copilului dvs)

Care este numărul de locuri pentru fiecare tabără?2022-12-02T16:22:21+00:00

Numărul de locuri maxim e limitat la 10 pentru fiecare tabără. Tabăra se ține dacă sunt înscriși minim 6 copii.

Unde se va desfășura tabăra?2022-12-02T16:22:10+00:00

Taberele Gritty City 2.0 se vor desfășura la sediul Gritty din București, strada Berna nr. 7. Avem o locație de 80 mp, compartimentat în 5 săli: 3 spații de joacă (care noaptea se transformă în spații de somn) și 2 spații de atelier, cu acces la un foișor în curte unde, în funcție de vreme, copiii se pot bucura de o gustare outdoor sau o pauză de energie.

Copilul meu poate participa doar o singură zi?2022-12-02T16:20:55+00:00

Da, în limita locurilor disponibile, contactează-ne la numarul de telefon 0736.432.581 sau scrie-ne un email pe adresa hello@gritty.ro

Care sunt condițiile de sleepover?2023-09-15T13:12:21+00:00

cs

Copiii își aduc cele necesare pentru somn: un set de pat, o pijama parfumată, o pereche de ciorapi moi, pastă și periuță de dinți, un prosop mediu, un pluș numai bun la somn pentru a-i securiza când li se face somn de casă.

Cine face parte din echipa Gritty?2023-05-27T14:21:06+00:00

Laboratoarele sunt create și livrate de Liliana Hadji și invitații ei.

Liliana Hadji este psiholog și consilier psihologic, are un master și un doctorat în cinematografie, este mămica a trei copii veseli și acum 15 ani s-a îndrăgostit de educație.

CV Liliana Hadji

Există promoții în desfășurare?2022-12-02T16:16:48+00:00
 • Fraţii, participanţi la tabără, beneficiază de 10% reducere la a doua înscriere.
 • Cei care își înrolează prietenii, vor primi în dar seturi de cărți surpriză.
 • Cei care vin la toate cele 10 tabere, vor primi cadou lunar câte o sesiune de 30 minute cu Liliana Hadji pentru a fixa și aplica fin abilitățile psihologice din program.
De la ce vârstă îmi pot trimite copilul în tabără?2023-05-27T14:15:51+00:00

Sunt invitați copii între 5 și 10 ani.

Imagini de la edițiile precedente

Imagini de la edițiile precedente

Înscriere Tabere Urbane Gritty

Câți copii doriți să înscrieți? *

La ce tabără doriți să vă înscrieți? Puteți selecta mai multe opțiuni:

Ce spun părinții despre gritty

Am fost deja la doua tabere Gritty si ambii baieti au fost super incantati de experienta. Atelierele sunt foarte variate, de la unele creative si pana la altele care implica miscare si Laura si Liliana, alaturi de ceilalti facilitatori, au reusit sa ii implice chiar si in activitati care acasa nu erau intre preferate. Baietii si-au facut prieteni si le-au placut foarte mult masa la restaurant si iesirile din parc. Ce am apreciat eu foarte mult a fost feedback-ul foarte detaliat pe care l-am primit dupa fiecare tabara, asupra competentelor pe care Liliana si Laura le-au observat la baieti pe parcursul interactiunilor si propunerile de ce sa fac ca sa dezvolt si mai mult capabilitatile baietilor.

Raluca
Sunt deja patru ani de când colaborăm cu Liliana Hadji, așa că am ajuns să o considerăm mai mult decât un psihoterapeut. Este pasionată, implicată și interesată de evoluția fiecăruia dintre noi. Sprijinul ei a fost și este important în dezvoltarea copiilor, astfel că v-o recomand și dvs, este un profesionist desăvârșit!
Laura

Venim de putin timp la Gritty dar deaja il consideram un loc apropiat sufletului nostru. Alessia se simte minunat de fiecare data si abia asteapta sa revina.

Alina
Go to Top