Ianuarie 2024 – Vezi stelele? | Antrenăm #Growth Mindset2024-01-09T09:21:58+00:00

20-21 Ianuarie 2024: Vezi stelele? | Antrenăm #Growth Mindset

Tabără urbană de weekend pentru copii între 5 și 10 ani

  • Scopul acestei teme este ca fiecare copil să plece din tabără cu o perspectivă mai largă asupra pasiunilor în general, cu focalizare pe pasiunea personală.
  • Copiii vor face echipă pentru a relaționa sub forma unui trib modern, fiecare aducând grupului valoare prin unicitatea sa, cu scopul de a-și pune la treabă calitățile și de a contribui la binele întregului grup.
  • Metacompetențele la care vom lucra sunt: #grit (pasiune combinată fericit cu perseverența), #growth mindset (abilitatea de a accepta efortul și de a progresa datorită pașilor mici), #inteligența socială (fiecare contează, negociez, comunic emoțiile pe care le simt), #curiozitatea (aflu lucruri noi și sunt receptiv să-mi extind universul cunoașterii), #virtuți și #caracter (îmi șlefuiesc versiunea de copil pentru cea mai largă umaninate de care pot da dovadă acum).
  • Grupul de copii va avea 5-10 participanți cu vârste de 5-10 ani.
  • Activitățile și rutinele se vor desfășura în mai multe locații: GrittyHub, Parcul Tonitza, Restaurantul Buongiorno.

Vezi programul detaliat al Taberei Urbane „Setăm scopuri #grit & #growth mindset”

9:00-10:00 Mic Dejun și free play. La Mic Dejun vom avea clătite sau gofre cu ciocolată, miere sau dulceață.

10.00-12.00 – Atelier „Harta Pasiunilor”

Lectură: oameni de poveste, dar reali, modele minunate pentru felul în care și-au împletit pasiunea și perseverența pentru a obține rezultate notabile la nivel mondial. Apoi vom crea HARTA PASIUNILOR copiilor din tabără. Va fi despre motivație, activități atrăgătoare, farmecul de a face ceva pierzând noțiunea timpului, cu metafore legate de trăiri, emoții și sentimente. Scopul va fi ca cele 2-3 povești biografice, scrise din perspectiva vocii unui copil (pe care le punem pune și în scenă), să creeze spațiul pentru a înțelege cum orice proiect realizat a pornit cu un vis.

12:00-13:00 Pauza de masă la Restaurantul Buongiorno, urmată de pauza în parc. Vor avea la prânz supă-cremă de legume cu crutoane aromate și piept de pui la grătar cu cartofi. După prânz, în funcție de vreme, vom avea o pauză de parc pentru a ne bucura de oxigen și mișcare.

15:00-17:00 – Atelier de GRIT – Superputerea care configurează în harta minții o disponibilitate pentru efort, dedicare, toleranță la frustrare, amânarea plăcerii, autocontrol, stoicism, puterea de a duce lucrurile până la capăt toate asezonate cu un spațiu al pasiunii, acolo unde nu te forțează nimeni să fii, pentru că deja are sens pentru tine, intrinsec. Vom lucra cu planșa Muntele Grit pentru ca fiecare copil să își reprezinte corect ce înseamnă etica efortului, ce înseamnă să creezi fiind disponibil să depășești obstacole. Vom face un concurs de cuvinte gritty și vom extrage mici surprize la Tombola Grit pentru a da un element fun întregului proces.

17:30-18:30 – Atelier de Planificare. Cum facem un plan pornind de la o pasiune recentă, căreia vrem să îi oferim următoarele 3 luni. Atelierul va livra un model de plan, de la obiectiv la pași mici de acțiune, cu scopuri medii și mici care se transformă în acțiuni zilnice. Vom folosi modelul Angelei Duckworth cu ierarhia scopurilor de la cel central la mini-scopuri zilnice. Copiii vor pleca acasă cu un model clar, vizual, colorat și simpatic cu care vor putea lucra la micile lor planificări, fiecare în funcție de etapa de vârstă la care se află.

18:30-20:00 Pizza Party – cu activități fun inițiate de copii. După muncă și răsplată. Întotdeauna după efort este necesară o pauză de încărcat baterii.

20:30-22:00 După pregătirea spațiului de somn, va urma secțiunea de cinema și vom viziona un film de animație, ales împreună cu copiii în baza a 2-3 propuneri. Kong Fu Panda poate fi o alegere bună pentru a depăna ceea ce poate începe cu un vis timid, trecând printr-o serie de provocări aproape imposibile la realizare și rezultate.

9:00 – 10:00 Mic Dejun – lapte cald cu mix de cereale.

10:00-12:00  – Felicitări cu mesaje motivaționale

Ne transformăm în creatori ai inspirației. După recomandarea din cartea Grit, nu e cel mai potrivit moment să renunți la scop și acțiune într-o zi când te izbești de obstacole. Așa că vom identifica, organic și natural, pe limba copiilor, acele mesaje de încurajare pentru a fi dedicate celor care aleg drumul greu. Apoi vom expune toate lucrările într-o galerie internă

12:00-13:45 – Prânz la Restaurantul Buongiorno (3 variante de spagette: pui cu sos alb, șuncă cu sos roșu, bolognese) si jocuri libere în Parcul Tonitza.
13:45-14:00 Preluarea copiilor de la sediul Gritty

Tarife

Cu sleepover Fără Sleepover Doar atelier
700 lei 600 lei 200 lei

Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Cum se face înscrierea?2023-05-27T14:14:08+00:00

Trebuie doar să completezi formularul de înscriere și să achiți avansul nerambursabil de 200 lei.
Plata se va face în contul:
Asociația Gritty Education,
RO03RNCB0672162977510001
(cu mențiunea: Servicii educaționale + Numele copilului dvs)

Care este numărul de locuri pentru fiecare tabără?2022-12-02T16:22:21+00:00

Numărul de locuri maxim e limitat la 10 pentru fiecare tabără. Tabăra se ține dacă sunt înscriși minim 6 copii.

Unde se va desfășura tabăra?2022-12-02T16:22:10+00:00

Taberele Gritty City 2.0 se vor desfășura la sediul Gritty din București, strada Berna nr. 7. Avem o locație de 80 mp, compartimentat în 5 săli: 3 spații de joacă (care noaptea se transformă în spații de somn) și 2 spații de atelier, cu acces la un foișor în curte unde, în funcție de vreme, copiii se pot bucura de o gustare outdoor sau o pauză de energie.

Copilul meu poate participa doar o singură zi?2022-12-02T16:20:55+00:00

Da, în limita locurilor disponibile, contactează-ne la numarul de telefon 0736.432.581 sau scrie-ne un email pe adresa hello@gritty.ro

Care sunt condițiile de sleepover?2023-09-15T13:12:21+00:00

cs

Copiii își aduc cele necesare pentru somn: un set de pat, o pijama parfumată, o pereche de ciorapi moi, pastă și periuță de dinți, un prosop mediu, un pluș numai bun la somn pentru a-i securiza când li se face somn de casă.

Cine face parte din echipa Gritty?2023-05-27T14:21:06+00:00

Laboratoarele sunt create și livrate de Liliana Hadji și invitații ei.

Liliana Hadji este psiholog și consilier psihologic, are un master și un doctorat în cinematografie, este mămica a trei copii veseli și acum 15 ani s-a îndrăgostit de educație.

CV Liliana Hadji

Există promoții în desfășurare?2022-12-02T16:16:48+00:00
  • Fraţii, participanţi la tabără, beneficiază de 10% reducere la a doua înscriere.
  • Cei care își înrolează prietenii, vor primi în dar seturi de cărți surpriză.
  • Cei care vin la toate cele 10 tabere, vor primi cadou lunar câte o sesiune de 30 minute cu Liliana Hadji pentru a fixa și aplica fin abilitățile psihologice din program.
De la ce vârstă îmi pot trimite copilul în tabără?2023-05-27T14:15:51+00:00

Sunt invitați copii între 5 și 10 ani.

Imagini de la edițiile precedente

Imagini de la edițiile precedente

Înscriere Tabere Urbane Gritty

Câți copii doriți să înscrieți? *

La ce tabără doriți să vă înscrieți? Puteți selecta mai multe opțiuni:

Ce spun părinții despre gritty

Am fost deja la doua tabere Gritty si ambii baieti au fost super incantati de experienta. Atelierele sunt foarte variate, de la unele creative si pana la altele care implica miscare si Laura si Liliana, alaturi de ceilalti facilitatori, au reusit sa ii implice chiar si in activitati care acasa nu erau intre preferate. Baietii si-au facut prieteni si le-au placut foarte mult masa la restaurant si iesirile din parc. Ce am apreciat eu foarte mult a fost feedback-ul foarte detaliat pe care l-am primit dupa fiecare tabara, asupra competentelor pe care Liliana si Laura le-au observat la baieti pe parcursul interactiunilor si propunerile de ce sa fac ca sa dezvolt si mai mult capabilitatile baietilor.

Raluca
Sunt deja patru ani de când colaborăm cu Liliana Hadji, așa că am ajuns să o considerăm mai mult decât un psihoterapeut. Este pasionată, implicată și interesată de evoluția fiecăruia dintre noi. Sprijinul ei a fost și este important în dezvoltarea copiilor, astfel că v-o recomand și dvs, este un profesionist desăvârșit!
Laura

Venim de putin timp la Gritty dar deaja il consideram un loc apropiat sufletului nostru. Alessia se simte minunat de fiecare data si abia asteapta sa revina.

Alina
Go to Top