Drag Copil,

Te invităm la un concurs de #caracter.

În acest an esti invitat să scrii o scrisoare! Dar nu una obișnuită, ci una magică. Mai întâi, închide ochii. Alege o pasiune pe care o ai în această perioadă. Poate ai mai multe. Așa că trebuie să o alegi pe cea mai specială. Cea pentru care știi că merită să transpiri. Cea care îți apare în minte în fiecare dimineață. Cea care te face să uiți că îți este foame. O pasiune care simți că te cuprinde cu totul când te apuci de ea. Și mai ales, pasiunea ta poate să aducă ceva frumos în viețile celorlalți. Iată câteva exemple: să cânți, să creezi cele mai colorate gustări, să repari o jucărie, să grădinărești sau să inventezi un robot.

Ce nu este o pasiune? Jocul video bazat pe distracție, a mânca brioșe sau a urmări desenele preferate!

Bun! Acum și imaginează-ți că lucrezi la această pasiune următorii 5 ani. Lucrezi inspirat, dedicat, trecând peste obstacole, ceva nu îți iese, dar nu renunți, accepți că ai greșit, ceri ajutor, progresezi, apoi iar te blochezi, iar nu renunți, iei o pauză, o iei de la capăt. Și tot așa până ajungi să deții cea mai bună pricepere în pasiunea pe care o ai.

Ce ai de făcut? După ce ți-ai imaginat și ai reflectat, vei scrie o scrisoare de admirație celui care vei fi peste 5 ani. Tu cu 5 ani în plus, cu mai multe priceperi. Descrie în scrisoare pasiunea, dedică admirație șie însuți pentru tot efortul pe care l-ai depus în acești 5 ani. Fii cât mai specific și cât mai recunoscător!

Tu poți avea grit! Demonstrează-ne asta!

Dacă încă nu îți este clar ce înseamnă #grit, poți viziona și acest video:

Premiu: 5 burse complete (1000 lei) pentru participarea în una din taberele din Iulie, care vor avea loc în București, la GrittyHub (Zona Capitale, str Berna 7):

  • 4-8 Iulie – CuriosityLab – antrenăm #Curiozitatea și #Critical Thinking
  • 11-15 Iulie – SociaLab – antrenăm #Inteligența Socială și vocabolarul emoțiilor
  • 18-22 Iulie – OptimismLab – antrenăm #Optimismul
  • 25-29 Iulie – EnthusiasmLab – antrenăm #Entuziasmul

Toate detaliile acestui concept, calendar, conținut sunt aici: Intro GrittyLabs 6.0

Regulament:

  • Perioada de aplicare a scrisorilor este 10 Mai – 10 Iunie. Anunțarea câștigătorilor va avea loc pe 15 Iunie 2022
  • Pot participa copii între 5 și 10 ani.
  • Scrisoarea se va încadra într-o coală A4 (nu ne supărăm dacă depășește :)). Sunt binevenite elementele grafice. Ne dorim o scrisoare frumoasă, colorată și inspiratoare.
  • Scrisoare este scrisă de copil dacă are 8+ și ajutat de mami sau tati dacă e mai mic.
  • Scrisoarea este scanată și trimisă pe adresa: hello@gritty.ro menționând numele copilului, data nașterii, numele părintelui, telefonul de contact, Laboratorul ales în cazul în care este printre câștigători.
  • Scrisorile vor fi evaluate de 3 membri ai juriului cu #grit. Criteriile vor ține cont de firul logic și originalitate.

Așteptăm cu maximă curiozitate!